Laura Bonany serà la Festera Major d’Alcúdia de Crespins del 2019

0
90

El lliurament del pergamí a la màxima representant i la presentació del llibre segueixen a l’acte de proclamació en el calendari ‘fester’

El saló de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir, durant la vesprada del 5 de juliol, el ple extraordinari que va nomenar a Laura Bonany Perales com a màxima representant per a les pròximes Festes Majors. Així doncs, amb la proclamació del divendres, comença el compte arrere per a l’arribada dels festejos grans de l’Alcúdia de Crespins i al llarg de les pròximes setmanes, es continuaran realitzant actes com el lliurament del pergamí a la Festera Major divendres que ve dia 12 a la vesprada i la presentació del llibre prevista per a finals de mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here