Telefónica entra en el clúster Innovall i obri nous horitzons per a les empreses

0
125
Acord de Innovall.

Divendres passat 28 de juny, Telefónica i Innovall van signar l’acord marc per a la integració de la multinacional com a soci tecnològic en el Clúster de la Innovació i Sostenibilitat

Segons paraules, del president de Innovall Rafael Pla, aquest acord permet ampliar col·laboracions per al Clúster en el camp del sector telecomunicacions i projectar-se internacionalment a través dels negocis que desenvolupa Telefònica a l’estranger.

Comptar amb un soci tecnològic d’aquesta envergadura potencia la capacitat de Innovall per a generar i gestionar major coneixement i transferir-ho a les empreses associades perquè siguen més competitives i accedisquen a altres oportunitats de negoci.

D’altra banda, Telefónica també s’enriqueix de les iniciatives d’innovació que les empreses de Innovall estan desenvolupant en el sector de les noves tecnologies i la comunicació.

La filosofia de Innovall és la col·laboració, i amb aquest acord, el clúster continua sumant sinergies i millorant les seues qualitats de posicionament.

Amb aquesta nova integració, Innovall es revindica com un clúster pioner en la gestió del coneixement multisectorial, conformat per entitats de l’àmbit nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here