Home Gandia El Cadet A del CF Base Gandia aconsegueix l’ascens i jugarà en Lliga Autonòmica

El Cadet A del CF Base Gandia aconsegueix l’ascens i jugarà en Lliga Autonòmica

El Cadet A del CF Base Gandia aconsegueix l’ascens i jugarà en Lliga Autonòmica

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, rep als jugadors per a celebrar la promoció

El Cadet A del CF Base Gandia ha aconseguit l’ascens a Lliga Autonòmica, després de realitzar una gran campanya en Regional Preferent. L’equip que dirigeix Miguel Marzal Pastor jugarà la pròxima temporada en la competició més important de la Comunitat Valenciana en categoria cadet.

Els jugadors blanc-i-blaus es veuran les cares amb rivals del nivell del València, Hèrcules o Llevant, entre molts altres de les tres províncies. L’ascens s’ha produït després de posar punt i final a una gran temporada, on els xavals que dirigeix Marzal Pastor s’han esforçat fins a l’últim moment.

Amb motiu de l’ascens a Autonòmica, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut a la plantilla del Cadet A, al cos tècnic i la directiva del CF Base Gandia, encapçalats pel seu president, Miguel Marzal.

Més d’una vintena de jugadors han acudit fins a l’Ajuntament per a celebrar al costat de la primera autoritat l’ascens. Morant ha felicitat els xavals per una «temporada d’esforç».

L’alcaldessa va explicar que ara el Cadet A jugarà en l’elit d’aquesta categoria i que visitarà els «millors camps de la Comunitat Valenciana». A més la primera edil ha ressaltat que ara el Cadet A portarà el nom de Gandia per tota la Comunitat.

De fet, aquest equip visitarà estadis rellevants com els del València, Llevant o Hèrcules entre altres equips. Morant va felicitar el president del CF Base Gandia, Miguel Marzal, per la gestió al capdavant de l’entitat durant els últims anys.

El president va agrair a l’alcaldessa i al consistori tot el suport que presta a l’esport de Gandia, sobretot, als equips que fomenten l’esport base, com és el cas del Base Gandia, que compta amb prop de 400 jugadors.

Pablo Vizcaino, un dels capitans de l’equip, va ser l’encarregat de dirigir unes paraules. El futbolista va destacar que ha sigut una «gran temporada» per al Cadet A i que s’ha aconseguit l’objectiu.

El cadet va destacar que segons anava avançant la temporada l’ascens era possible i per això tots han treballat de ple per a aconseguir-ho. Milan Mompó, un altre dels jugadors que va prendre la paraula, va destacar que l’èxit es deu que el club és una gran família i han romàs tots junts.

Finalment, Miguel Marzal Pastor, entrenador del Cadet A va destacar el «fàcil que ha sigut treballar» amb els seus jugadors i els va donar les gràcies per esforçar-se fins al final per a complir amb l’objectiu de l’ascens.