Home Actualitat Sara Baras actua a Xàbia

Sara Baras actua a Xàbia

Sara Baras actua a Xàbia

Sara Baras visitarà el pròxim mes d’agost la localitat alicantina

Sara Baras actuarà el pròxim 6 d’agost a la Plaça de la Constituació de Xàbia, amb el seu espectacle Sombras.

La balladora que està considerada com la millor del món i una de les majors referents culturals del nostre país arriba a la ciutat, després de més de 4.000 representacions.

El seu actual espectacle aterra en Xàbia després d’esgotar totes les localitats de la seua gira en ciutats com Londres, Nova York, Barcelona o València durant diverses setmanes consecutives. Aquest nou espectacle compte amb la col·laboració musical del violinista Ara MALIKIAN, i estarà acompanyada per més de 15 ballarins i músics sobre l’escenari.

Després de la seua representació en Xàbia i Alacant (setembre en el Teatre Principal), Sara Baras viatjarà amb el seu espectacle a l’òpera de Sidney, Llatinoamèrica i Àsia, finalitzant el seu gira en 2020 en la Gran Via de Madrid durant 4 mesos.

L’aforament és limitat, existint dos tipus de localitats
Entrada VIP amb seient Numerat i Preferent, Accés Preferent, Servei d’àpats i Barra Lliure per 85 €, i d’altra banda les entrades generals per 35 €.

Les entrades estan a la venda en les dues oficines de Turisme de Xàbia i en: Wegow.com, Instanticket.es i la web i centres del Tall Engonals.

Compra ací les teues entrades

Sara Baras

L’artista Sara Baras és natural de Cadis, on va nàixer en 1971, donant lloc a una prometedora carrera que l’ha portada a encarregar-se de la direcció de la seua pròpia companyia de ball, de la qual és balladora i coreògrafa.

L’afició pel ball d’aquesta gaditana, l’actuació de la qual en directe està plena d’emoció, li va vindre des de xicoteta, quan participava en l’escola de ball de la seua mare. Des d’ací va començar una carrera que l’ha portada de gira a gran part dels tablats espanyols. Amb 24 anys, Sara va entrar a formar part en la companyia que dirigia Manuel Morao. A aqueixa edat va participar en el programa de Televisió Espanyola “Gent Jove”, obtenint el primer premi. Un trampolí que la va portar a ballar en el prestigiós teatre Eduardo VII de París i altres places internacionals.