Home Gandia El CF Base Gandia confia en David Martí la direcció esportiva per a la pròxima temporada

El CF Base Gandia confia en David Martí la direcció esportiva per a la pròxima temporada

El CF Base Gandia confia en David Martí la direcció esportiva per a la pròxima temporada

Josep Fernández serà adjunt i seguirà al capdavant de la coordinació de Futbol-8

El CF Base Gandia està treballant ja en l’estructura del club per a afrontar la nova temporada. La directiva de l’entitat blanc-i-blava confia en el tècnic David Martí un dels càrrecs més rellevants per al pròxim exercici, el de director esportiu.

Martí es farà càrrec, per tant, de l’Escola de Futbol del Base Gandia, així com de la coordinació de Futbol-11, on el club comptarà amb un bon nombre de conjunts en la pròxima campanya.

A més una de les missions que el club blanc-i-blau ha encarregat al nou director esportiu és que hi haja una “mateixa línia de treball en les sessions i que tots els ‘míster’ seguisquen el mateix patró establit pel CF Base Gandia.

El nou director esportiu va precisar que amb això es facilitarà la labor a tots els entrenadors cada any i els jugadors s’adaptaran amb major facilitat quan promocionen. Martí també estarà al càrrec de la coordinació de Futbol-11.

Josep Fernández, per part seua, serà adjunt al director esportiu. L’entitat blanc-i-blava manté la confiança en el fins ara Coordinador de Futbol-8, que segueix al capdavant d’aquest càrrec i a més estarà al costat de Martí col·laborant en les labors de la direcció esportiva.

David Martí compaginarà aquests càrrecs amb la seua labor d’entrenador del Juvenil A. L’equip seguirà en Regional Preferent, per segon any.