Home Gandia Dos detinguts per robar en cotxes a la platja nudista de Gandia

Dos detinguts per robar en cotxes a la platja nudista de Gandia

Dos detinguts per robar en cotxes a la platja nudista de Gandia

Actuaven pel que sembla en grup amb una dona que va ser detinguda dies abans i que es troba a la presó

Es trobaven amb quatre menors d’edat, i algun d’ells, realitzava les funcions de vigilància quan els adults forçaven els cotxes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes de 36 i 47 anys, d’origen italià i montenegrí, respectivament, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força en interior de vehicle, danys, estafa, falsificació de documents i grup criminal. Actuaven en grup al costat d’una dona ja detinguda sostraient efectes de l’interior de vehicles que els seus propietaris estacionaven prop de la platja.

Les investigacions es van iniciar fa uns 15 dies en tindre coneixement els agents d’una sèrie de robatoris a l’interior de vehicles en dues zones limítrofes de la platja de Gandia i amb el mateix modus operandi.

Els policies després d’establir un dispositiu de vigilància per a la detenció dels autors, van localitzar a un dels sospitosos, que unes hores abans havia comés un robatori amb força en un pàrquing públic de la platja de Auir. Els agents van esbrinar que aquest havia perpetrat el fet amb un menor d’edat que pel que sembla havia fet les tasques de vigilància mentre aquest forçava la furgoneta amb un tornavís, que després d’aconseguir obrir la porta i registrar el seu interior es va apoderar de diversos efectes, per la qual cosa després de ser localitzat va ser detingut.

Els policies van esbrinar que l’ara detingut i el menor es trobaven allotjats en un hotel de Cullera al costat d’un altre adult i altres tres menors d’edat. Els agents van descobrir que l’altre home portava documentació falsa com una carta d’identitat, permís de conduir i targeta sanitària italiana, així com que els quatre menors d’edat no porten cap documentació.

Els investigadors esbrinen que els homes i els menors havien estat residint amb una dona, de 39 anys, d’origen serbi, que es trobava a la presó ja que havia sigut detinguda dies abans a Torrevella per agents de la Guàrdia Civil com a presumpta autora dels delictes de robatori amb força en vehicle, estafa i organització criminal.

Els agents després de la plena identificació dels sospitosos van esbrinar que els homes havien arribat a Espanya a l’abril i que la dona ja arrestada té 27 antecedents policials així com una ordre d’expulsió d’Espanya. A més van descobrir que tenien un vehicle que estava denunciat com sostret.

Els policies després de les comprovacions oportunes van detindre als homes com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força en interior de vehicle, danys, estafa, falsificació de documents i grup criminal.

Els policies han intervingut un vehicle marca Mercedes amb matrícula francesa usat pels ara arrestats, així com un Volkswagen amb matrícula suïssa denunciat com sostret en la Comissària de Gandia, 1.804€, 140 francs suïssos, dos mòbils, un tornavís, una pota de cabra, un ganivet, una navalla, una llanterna, unes arracades, unes ulleres de sol i la documentació italiana que portava un dels ara arrestats.

Els investigadors els consideren els presumptes autors de cinc robatoris amb força en interior de vehicles i un de danys, comesos en pàrquings i estacionaments de dues platges de Gandia.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial, que ha decretat l’ingrés a la presó d’un d’ells.

Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets, així com la plena identificació dels menors i la localització dels seus familiars, ja que es troben a la disposició de la fiscalia de menors.