El rasca d’Acobell de Bellreguard repartirà més de 3.000 en premis

0
52

ACOBELL, l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, ha posat en marxa des del passat dimecres 12 de juny, la campanya «El Rasca d’Acobell», una iniciativa pensada per fidelitzar i promocionar el xicotet comerç local.

Els quasi 30 establiments i empreses adherides a la campanya, repartiran fins al 12 de juliol cada dimecres i divendres, una quantitat total que pot superar els 3000 €, sent per tant una bona oportunitat per visitar i comprar a la important xarxa empresarial i comercial activa a Bellreguard.

Els premis poden ser directes i de diversos imports, de 3, 5 i 10 €, en descomptes del 10 o el 20%, o especials que cada establiment determina a més del premi especial d’ACOBELL de 25 €. En els primers moments de la campanya els clients i clients l’han rebut amb interés la qual cosa fa esperar que siga tot un èxit. A la campanya participen no sols comerços convencionals, també empreses de reparació de persianes, impremtes, taller de reparació de vehicles, acadèmia d’idiomes o autoescoles entre d’altres, mostra evident del compromís col·lectiu del sector econòmic local per impulsar les vendes i continuar generant riquesa i ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here