Baleària ofereix servei d’autobús gratuït des de Gandia, Cullera i Benidorm per als passatgers que viatgen a Formentera sense vehicle

0
613

Es realitzaran eixides des de les tres ciutats tots els dimarts i dijous des del 18 de juny fins al 19 de setembre

Baleària habilita un servei d’autobús gratuït des de Benidorm, Gandia i Cullera per als clients que reserven l’excursió d’un dia a Formentera i viatgen sense vehicle. Tots els dimarts i dijous, des del 18 de juny fins al 19 de setembre, es connectaran les tres ciutats amb el port de Dénia amb horaris que s’ajustaran a l’eixida de fast ferri Ramon Lull, que realitza la ruta cap a les Pitiüses a les 8.30 hores. A aquesta oferta se sumarà el desdejuni gratuït que podran gaudir els passatgers que hagen reservat el servei d’autobús.

Els clients que realitzen la reserva per a l’excursió a través de qualsevol canal de venda (web, contact center, taquilla o agència de viatges), tindran l’opció de seleccionar aquest servei durant el procés de compra. Al costat de la targeta d’embarque també rebran el bo per a viatjar en el bus. A Benidorm l’autobús recollirà als hotels Bali (a les 6.20 hores), Madeira Centre (a les 6.35 hores) i Sol Pelicanos Oques (a les 6.45 hores); a Cullera ho farà en la Parròquia sant Antoni Abat La Platja, a les 6.30 hores, i a Gandia ho farà en el pàrquing de la discoteca Bacarrá i en l’estació d’autobusos de la localitat, a les 6.55 hores i a les 7.05 hores respectivament.

Enguany s’han substituït els quatre motors principals del Ramon Lull, que li permeten viatjar de Dénia a Formentera en sol dues hores. Aquesta remotorització ha suposat una millora en el sistema de propulsió, incrementa la seua eficiència i la seua velocitat i a més redueix el consum de combustible, així com les emissions de NOX en un 20%.

El buc té una capacitat per a 500 persones i presenta una eslora de 83 metres i una mànega de 13. El Ramon Llull ofereix butaca, butaca superior i acomodació vip, i disposa de cafeteria, interior i exterior, serveis per a les mascotes, i està habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, entre altres serveis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here