Home Actualitat El Juvenil A del CF Base Gandia jugarà el play-off a Nacional si venç a la UD Carcaixent en l’última jornada

El Juvenil A del CF Base Gandia jugarà el play-off a Nacional si venç a la UD Carcaixent en l’última jornada

El Juvenil A del CF Base Gandia jugarà el play-off a Nacional si venç a la UD Carcaixent en l’última jornada

L’aleví E s’ha proclamat subcampió de la lliga

El Juvenil A del CF Base Gandia es juga aquest cap de setmana la seua presència en el play-off d’ascens a Lliga Nacional, després de realitzar una gran temporada en la qual suma un total de 70 punts i un total de 20 victòries. Dissabte 19 hores en el Guillermo Olagüe.

L’equip que dirigeix David Martí està en segona posició del Grup 3 de Regional Preferent Juvenil i si venç en l’última jornada de competició s’haurà guanyat el seu lloc en el torneig eliminatori de les pròximes setmanes.

El rival d’aquesta última jornada de Lliga és a la UD Carcaixent, un conjunt que ha «donat batalla» en les últimes setmanes: «Porta quatre partits sense perdre i ha acumulat dotze punts amb un total del 13 gols».

«És un equip que posarà les coses difícils, per la qual cosa hem de centrar-nos en el joc i mantindre la nostra estratègia d’anar partit a partit, que ens ha servit per a arribar a l’últim i aspirar al play-off», va dir Martí.

La veritat és que el CF Base Gandia està empatat a punts amb el Torrent, que va tercer, tots dos amb 70 punts, però els blanc-i-blaus tenen al seu favor el gol average.

La setmana passada els de Martí van véncer al Silla. El partit va acabar amb un resultat de 1-3. Els del Base es van adelantar en el marcador durant bona part del partit, però els rivals van marcar el seu únic gol en l’últim minut del partit.

«Va ser un partit molt tibant, on vam estar molt seriosos i vam obtenir resultats», va concloure Martí.

L’ALEVIN «E» SUBCAMPIÓ DE LLIGA
D’altra banda l’Aleví «E» també va aconseguir un més que meritori SUBCAMPIONAT en el grup Safor 1. L’equip dirigit per Gabriel i Jose Aiello han realitzat una gran temporada i el van celebrar amb un estupend menjar després de finalitzar el partit del passat dissabte contra el Llutxent.