Detingut a Gandia per ocultar una plantació de marihuana a sa casa

0
73

L’home de 42 anys havia convertit el seu habitatge en un centre de cultiu accelerat amb més de 100 plantes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 42 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de distribuir marihuana i cocaïna des del seu domicili que havia convertit en un punt de cultiu accelerat de la substància. En el registre es van intervindre 92 plantes de marihuana, amb un pes total de 8.860 grams, 870 grams de cabdells de marihuana, tres embolcalls amb  cocaïna, amb un pes total de 28,15 grams, una bàscula de precisió,
17 bombetes, 16 transformadors i altres efectes. A més l’habitatge estava enganxat de forma il·legal al fluid elèctric.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un domicili de Gandia es podria estar venent diverses substàncies estupefaents a la menuda.

Durant les investigacions els agents van localitzar l’habitatge, domicili d’un home que a més estaria sent utilitzada com a laboratori-cultive d’una plantació accelerada de marihuana. A més van esbrinar que estava enganxat de forma il·lícita al fluid elèctric.

Com a conseqüència de les investigacions es va determinar la identitat de l’habitant
i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes
contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Posteriorment es va trobar un cultiu accelerat de plantes de marihuana i es va intervindre 92 plantes amb un pes total de 8.860 grams, 870 grams de cabdells de, pel que sembla, marihuana, tres embolcalls
amb substància blanca, pel que sembla, cocaïna, amb un pes total de 28,15 grams,
una bàscula de precisió, 17 bombetes, 16 transformadors i altres efectes.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial que
ha decretat el seu ingrés a la presó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here