La Policia Nacional desmantella un punt de venda de marihuana i deté a dues persones a Alzira

0
100

Els agents van intervindre dues pistoles detonadores en el domicili

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Alzira un punt de venda de marihuana i han detingut a dos germans de 23 i 28 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. En el registre domiciliari practicat s’han intervingut un total de 257 grams de cabdells de marihuana, 12,5 grams d’haixix, 3.350 euros, dues pistoles detonadores, un regirar detonador, 45 cartutxos detonadors i dues bàscules de precisió.

Les investigacions es van iniciar a principis d’abril en tindre coneixement els policies d’un punt de venda de marihuana en un domicili d’Alzira, en el qual presumptament es venien substancies estupefaents la majoria de les ocasions a menors d’edat.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que usaven el domicili com si fóra un establiment per a la venda de substàncies i utilitzaven un llum en el seu interior a manera de semàfor que es podia veure a través del cristall de la porta, que el canviaven a roig quan no estava “obert” o verd, si venien en aqueix moment.

Com a conseqüència de les investigacions i davant a la gravetat dels fets ja que els menors d’edat requereixen especial protecció, el dia dos els policies han realitzat un registre domiciliari en el qual es va detindre als dos germans i s’han intervingut 257 grams de cabdells de marihuana, 12,5 grams d’haixix, 3.350 euros, dues pistoles detonadores, un revòlver detonador, 45 cartutxos detonadors.

Els detinguts sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here