Home Actualitat El Juvenil A del CF Base Gandia segueix en la seua lluita per aconseguir el play-off

El Juvenil A del CF Base Gandia segueix en la seua lluita per aconseguir el play-off

El Juvenil A del CF Base Gandia segueix en la seua lluita per aconseguir el play-off

L’equip de David Martí s’enfronta aquest dissabte al Dénia, que està matemàticament descendit

El Juvenil A del CF Base Gandia afronta l’antepenúltim partit de lliga amb totes les mirades posades en el play-off d’ascens a Nacional. L’equip que dirigeix David Martí té opcions de quedar en la segona plaça del Grup 3 de Regional Preferent i, per tant, disputar el torneig eliminatori.

Els jugadors del Juvenil A estan obligats a guanyar els tres partits que resten de temporada i necessiten que el Torrent perda o empat en una d’aquestes jornades.

El Torrent està segon en la taula amb 66 punts, mentre que els del Base Gandia són tercers amb 64. Per tant és necessari guanyar els tres partits i que l’equip de l’Horta Oest perda o empat en una trobada.

Això, com va dir Martí, els garantirà estar en el play-off i disputar l’ascens a Nacional. Els del Base afronten en aquesta jornada un partit «difícil», va assegurar el tècnic, ja que juguen contra el CD Dénia en el Diego Mena. El partit serà el dissabte a les 19 hores.

«És un equip que ja està matemàticament descendit, per tant no es juga res i té menys pressió. Però el Juvenil del Dénia té a dalt amb diversos jugadors molt bons que entrenen amb el Nacional de l’equip de la capital de la Marina», va precisar.

El *técnicó va afegir: «Hem de guanyar i esperar que el Torrent perda aquesta setmana contra el Benigànim, això ens aplanaria el camí, sense oblidar que estem obligats a véncer en els dos partits posteriors per a assegurar-nos la nostra presència en el play-off».