Estudiants de l’IES Rei en Jaume d’Alzira visitaran els camps de concentració de Mauthausen

0
81

Els pròxims dies, una representació d’alumnes de l’IES Rei en Jaume, acompanyats de la Cap d’Estudis i del regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, viatjaran als camps de concentració de Mauthausen, concretament des del dia 3 fins al 6 de maig, representant a
Alzira en els actes que organitzen la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’Associació de la memòria històrica, Amical de Mauthausen, que agrupa els deportats republicans als camps de concentració nazis i els seus familiars.

Durant els dies de la visita, hi han programades diverses activitats vinculades sempre al voltant de l’època viscuda en la segona guerra mundial i als camps de concentració, en les quals els representants d’Alzira podran intercanviar experiències i opinions amb la resta de grups d’altres ciutats i països.

Amb esta Estada per a Estudiants es vol sensibilitzar als joves perquè puguen aproximar-se a l’experiència del que significa l’absència de llibertats democràtiques i de drets humans, el terror que envaïx a les persones i a la societat en les dictadures i en el totalitarisme, i la necessitat de reforçar el sistema Democràcia, assentat en les premisses de Llibertat, Drets,
Respecte, Convivència ciutadana i Solidaritat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here