Home Actualitat El Cadet A del CF Base Gandia manté intactes les seues opcions d’ascens després de jugar davant el València CF

L’equip blanc-i-blau rep al primer de la taula que es proclama campió de lliga en véncer en el Guillermo Olagüe

El Cadet A del CF Base Gandia manté intactes les seues opcions d‘ascens a Lliga Autonòmica malgrat que va perdre aquest dilluns davant el València CF. El partit es va jugar en el camp Guillermo Olagüe de Gandia i va finalitzar amb un resultat de 0-1.

La trobada va estar molt “disputat”, com va explicar l’entrenador del Cadet A, Miguel Marzal Pastor i va quedar clar “que s’enfrontaven els dos primers de la taula”. Els jugadors del CF Base Gandia van generar entre “quatre i cinc ocasions” que no es van arribar a materialitzar, va relatar Marzal.

En els últims minuts de la primera part, el València CF va intensificar el seu joc i va posar les coses més complicades als jugadors blanc-i-blaus. Ja en el segon temps, el joc es va tornar “més travat” i els rivals van marcar a només 15 minuts de la fi del partit.

El tècnic va comentar que el gol va ser fruit d’una “jugada desafortunada” del CF Base Gandia. Ja, després del minut 65, els gandienses van buscar l’empat, però no el van aconseguir. El València va tindre en la recta final del partit algunes ocasions, però la “excel·lent labor de Gabriel, en la porteria, va evitar que els rivals marcaren”.

Marzal va destacar el bon treball dels dos porters Gabriel i Pablo. De la mateixa manera va ressaltar la labor de la resta d’equip: “Tots van estar a l’altura. Van demostrar que estaven jugant els dos equips que estan en el més alt del grup”.

De fet, després d’aquesta victòria el València CF ‘B’ s’ha proclamat campió matemàtic de lliga. Els del CF Base Gandia continuaran treballant aquesta setmana per a afrontar el partit de la pròxima jornada. Marzal va felicitar el València en aconseguir el títol mancant algunes jornades perquè finalitze el campionat.