Home Actualitat Tres joves de Xàtiva roben bicicletes, ulleres i jaquetes de l’interior de 21 vehicles

Tres joves de Xàtiva roben bicicletes, ulleres i jaquetes de l’interior de 21 vehicles

La Policia Nacional deté als presumptes delinqüents, de 18 i 21 anys

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a tres joves de 18 i 21 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors de 21 fets delictius, entre furts i robatoris amb força en interior de vehicles. Es van recuperar gran quantitat d’efectes entre els quals hi havia un gps, una bicicleta, dos trepants, una radial, sis ulleres de sol i unes de vista i dues jaquetes.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies d’una sèrie de robatoris en interior de vehicles quan aquests es trobaven estacionats tant en via pública com en garatges comunitaris en la localitat de Xàtiva.

Durant les investigacions els agents van localitzar diverses eines i maquinària sostretes que havien sigut venudes a tercers, que van ser recuperades i entregades als seus respectius amos. A través d’aqueixes transaccions es va localitzar un gps que també estava a la venda, el qual figurava com sostret.

En el transcurs de les investigacions els agents van tindre coneixement de l’intent de robatori en un garatge d’un edifici que s’havia frustrat gràcies a la intervenció d‘un veí que havia escoltat uns sorolls i en el qual es van deixar quantitat d’efectes en la fugida.

Com a conseqüència de les investigacions els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos, que van ser localitzats i detinguts com a presumptes autors de 21 delictes de robatori amb força en interior de vehicle i furt. Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.