Home Actualitat Fins a 129 litres deixen vehicles atrapats a Gandia, Alzira, Tavernes i L’Alcúdia per la pluja i camins tallats

Fins a 129 litres deixen vehicles atrapats a Gandia, Alzira, Tavernes i L’Alcúdia per la pluja i camins tallats

Fins a 129 litres deixen vehicles atrapats a Gandia, Alzira, Tavernes i L’Alcúdia per la pluja i camins tallats

Les pluges d’aquesta vesprada, que encara segueixen, han afectat baixos i locals, on molts vehicles han quedat atrapats i han hagut d’intervindre efectius del cos de Bombers

Des del cos han informat que Bombers ha «rebut nombroses trucades des de les 21.15 hores» per a acudir a Gandia, Alzira, Tavernes de la Valldigna i L’Alcúdia on han quedat vehiculos atrapats.

A la Safor les pluges han deixat 173 litres a Barx, 95 en Benifairó, 85 a la platja de Tavernes, 91 a Gandia i 179 a Vilallonga. Els veïns d’aquesta última localitat van veure ahir tallat el camí La Carroja, de la Vall de Gallinera, per despreniments.

Camí La Carroja de la Vall de Gallinera.

A Oliva han tallat Camí Vell de Xàtiva, Camí Vell de Gandia, Cami Marjaletes, Camí Canyaes, Camí Aigua Blanca i el Camí Vell de Dénia.

Un camí de Palma de Gandia.

Els accessos a Oliva Nova i a l’Urbanització San Fernando també és troben en situació intransitable mentre duren els precipitacions. A Palma de Gandia els camins que passen pels barrancs estan intransitables.

A la Vall d’Albaida les precipitacions més altes s’han registrat a Otos, amb 124 litos, Ixen 116, Ontinyent 97 i Bocairent 96,2 litres.

En la Costera han caigut 50 litres a Xàtiva i 43 a la Font de la Figuera. En la Ribera, Alzira ha registrat 129 litres. A hores d’ara no és pot circular per la carretera d’Albalat.

Estan tallats Carrer Gandia, Adrian Campos i Cami dels Pescadors. El barranc Fosc ha desboradat per la zona d’Hisse Cream i és demana molta precaució. D’altra banda, 116 litres a Favara i 31 a Cullera

En aquests moments efectius de Bombers treballen en desenes de punts de les comarques on han sigut requerits per a efectuar buidatge de locals inundats. Dades: AVAMET.