Home Actualitat Estafa als seus clients i deixa als seus clients sense assegurança de cotxe per a quedar-se els diners

Estafa als seus clients i deixa als seus clients sense assegurança de cotxe per a quedar-se els diners

Els investigadors han localitzat a cinc víctimes que conduïen sense saber que no estaven coberts i no es descarta que apareguen més perjudicats

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a un home com a presumpte autor d’un delicte continuat d’estafa, després de quedar-se amb els diners d’una pòlissa d’assegurança que al no rebre els diners l’asseguradora la va anul·lar. Alguna de les víctimes podria haver circulat amb el seu vehicle sense saber que no tenien l’assegurança en vigor. Fins al moment s’han localitzat a cinc víctimes.

Les investigacions es van iniciar el mes de febrer en tindre coneixement els policies d’una possible estafa en descobrir una persona no estar coberta per la pòlissa de l’assegurança que prèviament havia pagat.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que el mediador d’assegurances una vegada li sol·licitaven els seus serveis per a la contractació de l’assegurança de vehicle, llar, etc… aquest feia una proposta de pòlissa, entregant còpia de la mateixa al client alhora que li manifestava ja estar assegurat, i li sol·licitava el pagament en metàl·lic ja que si domiciliava el pagament del rebut amb l’asseguradora no podria disposar dels diners.

L’asseguradora una vegada passat el termini i al no haver rebut la quantitat per l’import de la proposta de la pòlissa, l’anul·lava per impagament, sent el client desconeixedor d’aquests fets, creient al llarg del temps que la tenia pagada.

Els clients llevat que hagueren de recórrer al seu segur, no eren conscients que mancaven d’aquest, creient estar assegurat després d’haver realitzat els pagaments de les pòlisses de manera semestral o anual en efectiu.

Els agents van esbrinar que el sospitós ja havia sigut detingut anteriorment per fets similars i després de localitzar-ho i realitzar les comprovacions oportunes va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte continuat d’estafa.

Els investigadors han localitzat a cinc víctimes, no descartant-se la possibilitat que apareguen més perjudicats, per la qual cosa es continuen les investigacions per al total esclariment. Les víctimes es trobaven circulant amb els seus vehicles sense assegurança.

El detingut ha passat a disposició judicial.