Home Actualitat Una dona passa dos dies amb la seua filla de 9 anys entre camps de tarongers de La Safor

Una dona passa dos dies amb la seua filla de 9 anys entre camps de tarongers de La Safor

Una dona passa dos dies amb la seua filla de 9 anys entre camps de tarongers de La Safor

La Policia Nacional localitza a una mare i la seua filla de 9 anys després de deambular quasi dos dies pels camps

Agents de la Policia Nacional localitzen a una mare i la seua filla de nou anys que portaven desaparegudes durant dos dies. Les dues van estar deambulant per zones rurals i poblacions pròximes a Gandia.

Una amiga íntima de la família preocupada ja que la mare necessita mediació, va acudir a comissaria a denunciar la desaparició, ja que el marit i pare de la menor es trobava treballant per Europa.

Les investigacions s’han iniciat quan una dona ha acudit a la comissaria de Gandia a denunciar que temia per la seua amiga íntima i la seua filla de nou anys, ja que des de feia dos dies no sabia res d’ella, i necessitava medicació en patir una malaltia mental.

Aquestes podrien trobar-se per la zona de tarongers sense poder especificar la zona exacta, ja que és el que li havia comunicat el marit i pare de les desaparegudes que aqueix moment es trobava a Alemanya, segons li comunicava la seua filla en disposar d’un telèfon mòbil sense poder especificar el punt exacte, solament que es trobava entre horts i camps de taronges, donant com a única referència un senyal de trànsit en la qual es llegia Gandia Miramar.

Immediatament els agents van establir un intens dispositiu de cerca entorn de les localitats de Miramar, Piles i Bellreguard, tant amb cotxes i motos per les zones rurals i camins, cases abandonades i voltants, que després de cinc hores de cerca van localitzar a la mare i la seua filla quan anaven a travessar la carretera de Miramar.

La mare presentava evidents símptomes de desorientació i alteració, ja que havien estat vagant prop de 48 hores sense menjar i a penes dormir, sent traslladades i ateses a l’Hospital de Gandia, on la mare va quedar hospitalitzada i la menor després de ser explorada va ser entregada a l’amiga íntima fins al retorn del pare. Pel que sembla havien estat deambulant per les zones de Daimús, Guardamar, Miramar i Piles.