Home Actualitat Assumpta Domínguez es presenta amb un equip renovat per a revalidar l’alcaldia de Potries

Assumpta Domínguez es presenta amb un equip renovat per a revalidar l’alcaldia de Potries

Assumpta Domínguez es presenta amb un equip renovat per a revalidar l’alcaldia de Potries

La candidatura presentada aposta per la renovació i el relleu del projecte local

Compromís per Potries ha fet pública la llista de nou persones que presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig.
La llista tornarà a estar encapçalada per Assumpta Domínguez, alcaldessa de Potries des de 2015, que ara fa quatre anys s’endinsava en la política municipal. L’alcaldessa assegura haver convertit el seu poble en el seu compromís personal i col·lectiu, i per això indica que són “quatre anys més perquè encara queden compromisos per fer realitat, projectes per dur a terme i il·lusions per complir”. Domínguez recorda que “el 2015 vam dir que ens deixaríem la pell; així ho hem fet, i estic disposada a continuar fent-ho.”
La candidatura presentada aposta per la renovació i el relleu del projecte local. Tant és així que el 70 per cent de la candidatura mai ha ocupat un càrrec públic. Destaca l’alt nombre de persones joves (6 de les 9), fet que presenten com “una aposta pel relleu i per fer palesa la vitalitat del projecte”. Més encara, “la llista suma persones fortament implicades en el teixit associatiu local que coneixen i han aportat de primera mà al desenvolupament social, cultural i econòmic del poble”.
La llista publicada compta amb:
1. Assumpta Domínguez
2. Jesús Gras
3. Sergi Vidal
4. Rosa Canet
5. Amanda Aznar
6. Roberto Gregori
7. Marina Carbó
8. Natxo Benítez
9. Estela Sanchis
Domínguez explica que “calia enriquir el projecte, i això es veu reflectit en una candidatura renovada que barreja experiència i noves formes d’entendre la política local, que s’identifica amb el full de ruta que ha portat l’Ajuntament de Potries els últims 16 anys de govern i que pretén fer una revisió de les idees i dels projectes per tal d’avançar en el desenvolupament del nostre poble”.
El col·lectiu local ha instat als veïns i les veïnes a estar atentes a les xarxes socials on “al llarg de les pròximes setmanes s’anunciaran les 10 persones suplents que confeccionaran la llista definitiva, les convocatòries dels actes de diàleg i debat, i el projecte de govern per als propers quatre anys”.