Home Actualitat Guàrdia Civil requisa marihuana i cocaïna que anava a distribuir-se en Carcaixent i Benimuslem

Guàrdia Civil requisa marihuana i cocaïna que anava a distribuir-se en Carcaixent i Benimuslem

Els agents de la Benemèrita requisen fins a 150 plantes i dosis de droga i detenen a una dona de 46 i 29 anys

La Guàrdia Civil ha desmantellat un cultiu de marihuana de prop de 150 plantes i dosis de cocaïna presumptament preparades per a la seua venda en les Falles en Carcaixent i Benimuslem, per la qual cosa ha detingut a un home i una dona de 46 i 29 anys, respectivament.

L’operació ‘Soroyeta II’ va arrancar a principis de mes, en tindre coneixement de la venda a la menuda d’estupefaents per la proximitat de la setmana fallera, informa l’institut armat en un comunicat.

En els registres, dos a Carcaixent i un altre a Benimuslem, els agents van destapar dues plantacions de marihuana en la modalitat indoor i material necessari per al creixement. Hi havia un total de 150 plantes de marihuana en diverses fases de creixement i cocaïna llesta per a la seua distribució al detall, així com bascules de precisió i objectes per a cort i adulteració.

Una vegada identificats, els presumptes autors han sigut arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (trànsit i cultiu de drogues) i varis de defraudació de fluid elèctric.

Amb està intervenció s’ha evitat l’entrada en el mercat il·legal de més de 18 quilos de marihuana, així com cocaïna llesta per a la seua distribució. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 d’Alzira.