Home Actualitat La nova tenda de Xàtiva de Leroy Merlin dóna treball a 45 persones en plantilla i 25 indirectes

La nova tenda de Xàtiva de Leroy Merlin dóna treball a 45 persones en plantilla i 25 indirectes

La nova tenda de Xàtiva de Leroy Merlin dóna treball a 45 persones en plantilla i 25 indirectes

La botiga opera sota el concepte “COMPACT” i ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d’euros

Leroy Merlin ha inaugurat hui la seua nova botiga a Xàtiva (València) amb la denominació COMPACT, la qual obri al públic este dimecres 27 de març. Per part de Leroy Merlin han estat presents en la inauguració el Director Regional zona Llevant, José Luis Ramírez, i el Director de la nova botiga de Leroy Merlin COMPACT Xàtiva, Víctor Cifuentes, entre altres membres de la companyia. A més, per part de l’Ajuntament han assistit l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i altres membres de la corporació municipal.

Leroy Merlin COMPACT Xàtiva és fruit de la convergència entre Leroy Merlin i AKI, efectiva des del passat 1 de gener i que culminarà en 2020. La remodelació d’aquesta botiga ha suposat una inversió aproximada de 1,2 milions d’euros. Aquest compte amb una plantilla de 45 persones, la majoria procedents de municipis pròxims, i crea entorn de 25 llocs de treball indirectes. Així, els col·laboradors de Xàtiva se sumen als prop de 1.500 col·laboradors que la companyia té a la Comunitat Valenciana.

D’aquesta forma, Leroy Merlin afavoreix la dinamització i la generació de riquesa en les zones en les quals se situa, suposant un important actiu per a les seues economies. En aquesta línia, la botiga confia en empreses locals per a oferir els seus serveis de neteja, instal·lació i seguretat entre altres.

Víctor Cifuentes, Director de Leroy Merlin COMPACT Xàtiva, ha destacat que “aquesta nova botiga, fruit de la convergència de dues grans companyies, ens permet convertir-nos en el millor establiment de condicionament de la llar de la Vall d’Albaida”. A més, Cifuentes ha ressaltat que “la proximitat i tracte expert del seu equip convertirà a Leroy Merlin COMPACT Xàtiva a la botiga on al client li abelleix anar a donar forma a la seua llar”.

La botiga de Xàtiva disposa d’una superfície comercial de més de 2.000 m2 i opera sota el concepte “COMPACT”, que ofereix una selecció de productes que fan la compra més còmoda, així com un servei personalitzat per a concretar idees i projectes sobre la llar. El nou establiment posa a la disposició dels consumidors 12.000 referències en estoc i més de 330.000 baixa comanda. La botiga està situada en carrer Ronda de la Sequera de la Vila i té un horari comercial de 8:00h a 22:00h de dilluns a dissabte i de 9:00h a 21:00h diumenges i festius d’obertura.