Home Actualitat Amenaça a una parella amb unes tisores i els roba a la platja de Gandia

Amenaça a una parella amb unes tisores i els roba a la platja de Gandia

La Policia Nacional deté a un home després de sostraure les pertinences i els agents recuperen totes les pertinences i van intervindre les tisores amb les quals havia intimidat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 35 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, després de sostraure les pertinences a una parella a la platja mostrant-los unes tisores.

Els fets es van produir el divendres sobre les huit de la vesprada quan els agents van ser alertats d’un robatori amb arma blanca en el passeig Neptú de la platja de Gandia.

Els policies que es trobaven a escassos 500 metres del lloc, van localitzar ràpidament a les víctimes que els van indicar per on havia fugit l’autor, el qual va ser sorprés agotzonat entre uns quiosquets, registrant la bossa de la dona.

Els agents mentre realitzaven les comprovacions oportunes unes tisores amb les quals havia intimidat a les seues víctimes li van intervindre i van recuperar totes les pertinences sostretes.

Finalment els policies ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.