Home Actualitat L’amateur del CF Base Gandia juga davant el CD Xeraco després del descans faller

L’amateur del CF Base Gandia juga davant el CD Xeraco després del descans faller

L’amateur del CF Base Gandia juga davant el CD Xeraco després del descans faller

El Juvenil A de l’entitat blanc-i-blava segueix en els primers llocs de Preferent i viatja aquesta setmana al Morer

El CF Base Gandia torna a la competició de lliga després del descans per les festes falleres. El primer equip es desplaça fins a la veïna localitat de Xeraco, on s’enfronta a l’equip local. L’amateur del Base buscarà la victòria enfront d’un rival que està ben posicionat en la taula.

El CD Xeraco està tercer en el Grup XI de Segona Regional amb un total de 51 punts. Malgrat això, el primer equip del Base Gandia, que tutela Carlos Martí ‘Capi’ “farà front a la trobada” amb la “mateixa força i intensitat” de tota la temporada, tal com va relatar el tècnic.

‘Capi’ sap que no serà un partit fàcil, ja que el Xeraco s’ha fet fort i es defensa “molt bé en el seu camp”. El primer equip del Base acudeix al partit d’aquest diumenge a les 17 hores ocupant la huitena posició del Grup XI.

L’amateur ha baixat algunes posicions en les últimes setmanes però “no ha baixa el cap i espera millorar en les sis jornades que queden”, comptant la d’aquesta setmana. El Base Gandia suma 35 punts, fruit d’11 triomfs i dos empats.

Qui jugarà abans és el Juvenil A, que està quallant una bona temporada i segueix molt de prop als primers classificats del Grup 3 de Preferent. L’esquadra de David Martí també juga fora de casa aquesta setmana.

El Juvenil A viatja al camp del Morer per a veure’s les cares amb la UD Oliva. Martí sap que l’equip està en una posició més allunyada, però sap que és “un rival dur, que en el seu camp posa les coses difícils”.

Els de de Martí estan tercers en Preferent, a només quatre punts del segon, el Torrent CD (56), i a sis del líder, la UD Alzira (58). Amb aquesta jornada queden huit setmanes de lliga i Martí vol “donar-ho tot”, això sí: “Setmana a setmana i partit a partit com hem fet tota la temporada”.

“És un sistema de treball que ens ha anat bé i el mantindrem el que resta de campanya”. L’equip té clares possibilitats de pujar posicions en les setmanes que queden, però Martí prefereix centrar-se en els objectius setmanals. La trobada serà en el Morer el dissabte a les 19 hores.

El Juvenil B juga a Ròtova aquest dissabte a les 18.30 hores. El Cadet A rep al Benigànim, dissabte 10 hores; el B a la Muntanya Sion, diumenge 12 hores, i el Cadet C, al Portuaris, dissabte 12 hores.

Els Infantils juguen en el Olagüe davant el Tavernes, l’A el dissabte a les 17 hores, i el B davant el Dragon Force d’Énguera, diumenge 10 hores.