Home Actualitat El Juvenil A del Base Gandia venç en el Olagüe a l’Alzira, líder de Preferent

El Juvenil A del Base Gandia venç en el Olagüe a l’Alzira, líder de Preferent

L’equip de David Martí suma els tres punts i continua tercer després de guanyar a l’equip de la Ribera per 3-2

El Juvenil A del CF Base Gandia va véncer aquesta setmana a la UD Alzira, líder del Grup 3 de Regional Preferent, en un intens i emocionant partit que es va disputar en el municipal Guillermo Olagüe. L’equip que dirigeix David Martí va sumar els tres punts en joc després de tancar la trobada amb un resultat de 3-2.

Els gols van ser de Gabi Espinoza i Èric Ribes (2). El conjunt de Martí continua després d’aquest resultat tercer en el Grup 3 de Preferent amb 52 punts, però aquesta victòria dóna més “força i ànims” als jugadors per a continuar plantejant cada partit com “una final”, com va matisar el tècnic.

El partit no va estar exempt de complicacions per als blanc-i-blaus, ja que en el descans van perdre un jugador, per la qual cosa van romandre durant un lapse de temps de la segona part amb un home menys.

Malgrat tot, com va relatar Martí el seu equip “va desplegar un joc seriós i ordenat” durant tota la trobada: “Eixim al camp sabent que teníem a casa al rival més difícil, un equip fort en l’atac i que acumula gent en la part de dalt”.

Els primers a marcar van ser els rivals, als pocs minuts que arrancara el partit. Poc després, en el minut 10 el Base Gandia va aconseguir el seu primer gol. Després del descans, i malgrat comptar amb un jugador menys, els de Martí van demostrar ser “un equip on l’esforç és innegociable” i van marcar el seu segon gol.

La UD Alzira també va perdre a un jugador durant la segona part i les forces es van igualar. El segon gol dels la Ribera va arribar en el minut 95. Martí va mostrar la seua satisfacció amb el resultat del partit i amb la labor dels seus jugadors.

“Havíem preparat la trobada a consciència, com fem sempre, plantejant-lo com una final. Ara ens queden altres huit finals a les quals plantar cara”, va assenyalar.

Martí va destacar el suport de l’afició: “La graderia estava plena. La convocatòria va ser un èxit, ja que l’afició blanc-i-blava va estar en tot moment donant suport al Juvenil A”.