Home Actualitat El Base Gandia disputa un derbi a Bellreguard amb la intenció de «retallar distàncies»

El Base Gandia disputa un derbi a Bellreguard amb la intenció de «retallar distàncies»

El Base Gandia disputa un derbi a Bellreguard amb la intenció de «retallar distàncies»

El Juvenil B rep al Miramar i els Cadets juguen enfront de la UD Levante, Alcúdia i Tavernes.

Els Infantils es veuen les cares en el Olagüe amb el Llevant i el Ciutat de Benidorm

El primer equip del CF Base Gandia afronta aquesta setmana un derbi comarcal. L’amateur de l’entitat blanc-i-blava es desplaça aquest dissabte al camp del CF Bellreguard. L’amfitrió és un rival directe, ja que ocupa la cinquena plaça de la taula mentre que el Base està en la sisena.

El partit es disputarà en el municipal de Bellreguard aquest dissabte a les 17 hores. El Base Gandia acudeix amb la intenció de “sumar els tres punts i retallar distàncies”, com va dir el tècnic del primer equip, Carlos Martí ‘Capi’.

L’entrenador va reconéixer que aquest partit “serà especialment complicat”, però que el seu equip l’ha preparat “amb intensitat”. “És un conjunt potent que s’ha reforçat amb un nou jugador. Encara així anem amb la fermesa i la voluntat de sumar els tres punts en joc”, va agregar.

“Estem a sis punts del Bellreguard, la intenció estar a només tres. És un equip que en el seu camp juga bé i demostra ser un gran bloc”, va dir ‘Capi’. El Base Gandia està sisé, amb 35 punts, fruit d’onze victòries i dos empats. El rival d’aquesta setmana suma 41.

El Juvenil B, per part seua, juga aquest diumenge en el Guillermo Olagüe. L’equip del Base rep a les 10 hores al CF Miramar. El Cadet A salta al camp el dissabte a les 11.15 hores, s’enfronta en municipal de Gandia a la UD Levante.

El B s’enfronta el dissabte a les 9.30 hores a l’Alcúdia. El Cadet C juga el diumenge a les 12 en el Olagüe enfront del Tavernes. Els Infantils juguen també a casa aquesta setmana. L’A ho fa el dissabte a les 17.15 enfront de la UD Levante, mentre que el B rep el dissabte a les 15.30 al Ciudad de Benidorm.