Home Ontinyent l IX Duatló Ciutat d’Ontinyent arribarà al cor del Llombo i inclourà modalitat de relleus mixtes

l IX Duatló Ciutat d’Ontinyent arribarà al cor del Llombo i inclourà modalitat de relleus mixtes

l IX Duatló Ciutat d’Ontinyent arribarà al cor del Llombo i inclourà modalitat de relleus mixtes

Óscar Borrell destaca el conveni de col·laboració amb el Club Triatló que ajudarà en la despesa econòmica d’organització d’estes proves

Ontinyent acollirà diumenge 10 de març el seu IX Duatló Ciutat d’Ontinyent. Així s’anunciava ahir en una roda de premsa a la que acudia el regidor d’Esports, Óscar Borrell, el president del Club Triatló, Antonio Tortosa i el director tècnic de la prova, Joan Blasco. Durant la presentació, Borrell va destacar el conveni de col·laboració amb el Club Triatló que permetrà portar endavant esta prova, que suposa una despesa econòmica important per als clubs al organitzar-la”, manifestava.

Per la seua part, el president del club Triatló, Antonio Tortosa, explicava les novetats amb que compta esta novena edició que té com a objectiu “promoure i donar a conèixer este esport a la ciutadania en general”. Amb esta idea, s’ha establert una distància menor a la habitual en este tipus de proves, la qual ha rebut el nom de “super sprint”. La distància habitual (4,5 + 18 + 2,2km) també estarà present i serà puntuable per al Circuit Provincial de València. Dintre de l’objectiu de facilitar la participació de gent no federada, “s’oferirà la possibilitat que tot aquell que vulga ho faça per relleus i aixina la mateixa persona no es veurà obligada a fer les dos disciplines esportives que inclou el duatló (bicicleta i carrera a peu)”, destacava Tortosa.

El director tècnic, Joan Blasco, donava detalls tècnics de la prova que presentarà importants novetats respecte al circuit, ja que la disciplina de carrera a peu entrarà al barri el Llombo per l’Avinguda Torrefiel tant al primer com al tercer segment. Borrell destacava este aspecte que “donarà un caire especial a la mateixa prova, ja que els participants podran gaudir de la ciutat així com de l’edifici escolar de la II Republica recentment restaurat”, incidia. Pel que fa al segon segment, que coincideix amb la disciplina de bicicleta, els participants hauran de passar pel salt del bou en direcció Fontanars dels Alforins.

Esta edició el duatló Ciutat d’Ontinyent té un caràcter solidari. Per cada inscripció es destinarà 1€ a ANIMA Associació Càncer d’Ontinyent i, a més, s’inclou el denominat “Dorsal 0”. Esta possiblitat que s’ofereix durant el procés d’inscripció destinarà íntegrament el cost a esta associació. Tant per a esta modalitat com per a les distàncies de “super sprint” com “sprint”, les incripcions es mantindran obertes fins al 6 de març a la següent pàgina web: https://www.triatlocv.org/calendario/.