Home Gandia El CF Base Gandia continua escalant places en Segona però perd a Chova davant el Castelló dels Gerres (5-1)

L’amateur blanc-i-blau venç amb gols d’Iván (2), Berna (2) i el Juvenil Chaveli i pateix la lesió del central després d’un colp en el genoll

El CF Base Gandia remunta posicions una setmana més en el Grup XI de Segona Regional. El primer equip de l’entitat blanc-i-blava va véncer a casa al Castelló dels Gerres per 5-1 i s’ha col·locat en la sisena posició de la taula.

Els gols que van atorgar el triomf a l’equip de Carlos Martí ‘Capi’ van ser d’Iván (2), Berna (2) i el juvenil Chaveli, que va jugar amb el primer equip. Aquest resultat ha permés a l’amateur pujar un altre escaló en la taula, com ja fera en la jornada anterior després de véncer en Benifairó.

L’equip que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’, amb l’ajuda de Miquel Grau, suma 34 punts, i en aquests moments està a només dos del cinqué classificat. El partit es va jugar el dissabte a les 17 hores en el Guillermo Olagüe de Gandia, fins on es van desplaçar els rivals.

El Base Gandia va dominar tota la trobada i les ocasions s’anaven succeint. De fet la primera part va acabar amb un resultat de 3-0. El primer a marcar, en el minut 25, va anar Iván. Li va seguir Berna, mentre que Iván va tornar a marcar abans del temps de descans.

En la segona part, la tònica va ser la mateixa. El primer equip del Base Gandia va mantindre el ritme d’ocasions i Berna va tornar a marcar, arribant al 4-0. Abans que finalitzara el segon temps, el Juvenil Chaveli va ser l’artífex del cinqué gol.

Chaveli no va ser l’únic Juvenil que va jugar amb el primer equip. A les ordres de ‘Capi’ van estar també els pupils de David Martí: Álvaro Sanfélix (que va debutar al costat de Chaveli en aquest partit) Àlex Signes, Vicent Signes, Gabi Espinoza, José Luis Durá i Ferlo, que ho van fer en trobades anteriors.

“El partit va ser molt bé, però acabem amb mal sabor de boca per la lesió de Sergio Chova”, va relatar ‘Capi’. El central esquerre va veure com el seu genoll es clavava en el camp i arribava la lesió. El CF Base Gandia es va quedar amb deu homes en el camp. Això, sumat al temps afegit, va fer que el rival marcara l’únic gol de la trobada.

El tècnic va dir que durant aquesta setmana s’està preparant el partit enfront del Daimús, que es jugarà en la pròxima jornada.