Home Actualitat El CF Base Gandia guanya A Benifairó amb gols d’Iván i Berna (0-2)

El CF Base Gandia guanya A Benifairó amb gols d’Iván i Berna (0-2)

El CF Base Gandia guanya A Benifairó amb gols d’Iván i Berna (0-2)

L’esquadra de Carlos Martí ‘Capi’ triunfa a la Valldigna, suma els tres punts i escala una posició en el Grup XI de Segona

L’amateur del CF Base Gandia va véncer en la dinovena jornada de Lliga en Segona Regional a la UE Benifairó. El conjunt que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ es va adjudicar els tres punts en joc en tancar la trobada amb un resultat de 0-2, amb gols d’Iván i Berna.

El primer equip de l’entitat blanc-i-blava va arribar al camp vallero amb fins a quatre baixes, dues per sanció i dues per lesió. Malgrat tot, va traure forces i va dominar tota la trobada. “Eixim molt motivats i vam tindre moltes ocasions en les dues parts, encara que el porter del *Benifairó va estar molt encertat”, va relatar l’entrenador.

El primer temps va acabar amb un empat a zero. En la segona part la tònica del partit va ser la mateixa. Els del Base Gandia van mantindre el control del partit i van aconseguir materialitzar dues ocasions.

La primera d’elles va ser el gol que va marcar Iván i la segona, en el minut 75, un altre gol obra de Berna. ‘Capi’ va reconéixer que el partit “va poder haver anat millor”, ja que els jugadors de l’amateur van controlar tota la trobada.

Però el porter rival pare molts intents de gol dels blanc-i-blaus. En qualsevol cas, el Base Gandia es rescabala així de les dues últimes derrotes, davant l’Orba i el Safor CF. Els millors pronòstics s’han complit i els tres punts collits en Benifairó han servit a l’amateur per a escalar una posició en el Grup XI.

El Base Gandia ha saltat de l’octava a la setena posició. En aquests moments compta amb 31 punts i suma deu triomfs i un empat. Els blanc-i-blaus estan a sol dos punts del sisé classificat.

‘Capi’ va reconéixer que guanyar fora de casa amb quatre baixes és un “revulsiu” per a l’equip i per aquest motiu encaren els entrenaments d’aquesta setmana amb la mateixa intensitat, amb l’objectiu d’obtindre un altre triomf en la pròxima jornada, on el rival a batre serà el Castelló de les Gerres, que visitarà el Olagüe.