Home Actualitat El CF Base Gandia aspira a sumar esta vesprada en Benifairó malgrat les baixes

El CF Base Gandia aspira a sumar esta vesprada en Benifairó malgrat les baixes

El CF Base Gandia aspira a sumar esta vesprada en Benifairó malgrat les baixes

Chova i Piqueres estan sancionats, mentre Àlex i Juanda arrosseguen una lesió des de fa un mes

El Juvenil A cerca un nou triomf a Benissa i els Cadets s’enfronten a Oliva, Levante Albal i Daimús

El primer equip del CF Base Gandia afronta esta vesprada el partit corresponent a la dinovena jornada de Lliga en Segona Regional. El rival d’aquesta setmana del conjunt que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ és la UE Benifairó. El partit arranca a les 16.30 hores en la localitat de la Valldigna.

L’amateur acudirà al camp del Benifairó amb la clara intenció de revertir la tendència de les dues últimes setmanes. El primer equip va patinar a casa de l’Orba i davant el Safor CF, en el Guillermo Olagüe.

L’equip de ‘Capi’ aspira a sumar els tres punts en joc, la qual cosa li donaria opció a escalar alguna plaça en el Grup XII. El Base Gandia està huité en la taula, amb 28 punts. Els blanc-i-blaus han aconseguit fins al moment nou triomfs i un empat.

En aquest moment, el Base Gandia està igualat en punts a l’Athletic la Vall i a només dues del Benirredrà CF, que suma 30. El rival està en una posició menys còmoda. El Benifairó està segon per la cua i compta amb sis punts.

Però això no calma ni ‘Capi’ ni als seus jugadors. «És un equip complicat. Sap jugar molt bé i posa al rival contra les cordes a casa. Treballa a la perfecció la defensa».

Els de la Valldinga «compten també amb el suport de l’afició i coneixen molt bé les dimensions del seu camp, on se senten còmodes». Tot això no acovardeix al Base Gandia.

«Hem preparat la trobada i el nostre objectiu, com sempre, és el partit d’aquesta setmana. Intentarem sumar els punts en joc», va agregar el tècnic.

L’entrenador va reconéixer que arriba a aquest partit amb algunes baixes. En Benifairó no podran jugar ni Sergio Chova ni Héctor Piqueres, sancionats, mentre que Àlex i Juanda arrosseguen una lesió des de fa «més o menys un mes».

Malgrat tot, va dir ‘Capi’, el Base Gandia té «pedrera» i bons jugadors per a afrontar aquest partit, per la qual cosa confia a tornar amb bones sensacions de la Valldigna.

D’altra banda, el Juvenil A, que dirigeix David Martí, juga aquesta setmana davant la UD Benissa. El partit és aquest dissabte a les 16.15 hores. El Juvenil A milita en Preferent i està quallant una bona temporada. L’equip està en la tercera posició de la taula i va només per darrere dels potents Alzira i Torrent.

El Juvenil B, per part seua, rep aquest diumenge a l’Ontinyent en el Guillermo Olagüe el diumenge a les 19 hores. El Cadet A rep a la UD Oliva el dissabte a les 17.15 hores; el B es veu les cares amb el Levante Albal en el Olagüe el diumenge a les 11 hores, i el C juga contra el Daimús CF el dissabte a les 15.15 hores.

El diumenge juguen els dos Infantils en el camp Guillermo Olagüe. L’A, contra la UD Oliva a les 12.45 hores, mentre que el B salta al camp local a les 9.30 per a veure’s les cares amb el Benirredrà Cf.