Home Gandia La tercera edició de Pirata Rock generarà a Gandia un impacte econòmic de 2,5 milions d’euros

La tercera edició de Pirata Rock generarà a Gandia un impacte econòmic de 2,5 milions d’euros

La tercera edició de Pirata Rock generarà a Gandia un impacte econòmic de 2,5 milions d’euros

El Festival se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juliol i comptarà amb tres escenaris, tallers de ioga, pilates i malabars
El cartell comptarà amb 42 artistes, enfront dels 27 de la passada edició i destaquen les actuacions de Macao o l’Habitació Roja

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per Duke Abengózar i Javi Medina, en representació de l’empresa organitzadora del Pirata Rock, han comparegut en roda de premsa en Fitur per a anunciar les novetats del Festival que per tercer any se celebrarà a Gandia, els dies 18, 19 i 20 de juliol en el polígon Benieto.

“Gandia no solament embene els seus recursos naturals i patrimonials, sinó també aprofita per a presentar-li al món la seua completa oferta cultural i d’oci, en la qual incloem el Pirata Rock”, va declarar Diana Morant qui ha informat que enguany el Festival augmenta la seua aposta a la ciutat, ja que comptarà amb tres escenaris, zona d’acampada més àmplia i un cartell de 42 artistes enfront dels 27 de la passada edició.

L’esdeveniment musical tindrà quatre artistes internacionals procedents d’Itàlia, Rússia, Bòsnia i l’Argentina. L’alcaldessa també ha explicat que enguany s’introdueix l’estil ‘Indie’ i que hi haurà artistes d’art urbà en la zona d’acampada a més de tallers de ioga, pilates, malabars, etcètera.

El Pirata Rock, està integrat en el circuit dels concerts de ‘Turisme Comunitat Valenciana’ denominat ‘Terra de Festivals’, dins de l’interés de la Generalitat de promocionar aquests esdeveniments musicals.

Morant ha destacat que l’Ajuntament de Gandia “ha demostrat des del primer moment la seua aposta pel Pirata Rock, perquè estem convençuts que és molt positiu per a la ciutat”.

Per part seua, Duke Abengózar va destacar que aquesta edició creixerà en qualitat i quantitat. “Volem estar entre els cinc festivals de la CV i per això ampliem la zona d’acampada i incloem l’estil “Indie”.

“Enguany volem que la zona d’acampada aconseguisca les 8.000 o 8.500 persones i a més estem plantejant-nos allargar un dia més l’activitat amb una Gala de fi de festa d’un parell d’hores on volem comptar amb un dels grups referents del rock a nivell nacional”.

Abengózar ha informat que a hores d’ara ja s’han venut un 70% d’entrades més que la passada edició i que esperen seguir en la línia de vendre entrades en totes les províncies d’Espanya. La previsió dels organitzadors és arribar al “sold out” mig mes abans de l’inici del Festival.