Home Actualitat El CF Base Gandia cau en Orba per 4 a 2

El CF Base Gandia cau en Orba per 4 a 2

El CF Base Gandia cau en Orba per 4 a 2

Els gols de l’equip que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ van ser de Berna i Coqui

El primer equip del CF Base Gandia va perdre en la dissetena jornada de lliga enfront del Orba. El partit es va disputar dissabte passat en el camp de la localitat de la Marina i va acabar amb un resultat de 4-2. Els gols de l’equip blanc-i-blau van ser de Berna i Coqui

L’equip que entrena Carlos Martí ‘Capi’ ocupa la setena posició en el Grup XI de Segona Regional. L’amateur suma 28 punts, collits després de nou victòries i dos empats. El tècnic va explicar que el seu equip “va jugar bé i va plantar cara al rival”, però que “no va poder aconseguir un millor resultat”.

L’entrenador del primer equip va reconéixer que va haver-hi moments que la va faltar una mica de «fortuna», ja que va tindre ocasions de gol que no van arribar a quallar: “Al final tornem a casa amb una derrota i això és el que compte”.

‘Capi’ va destacar la labor de tota la plantilla que va demostrar “cohesió” i una “actitud positiva”. “Ara només pensem en el pròxim partit. Esta és la meta que tenim per davant”, va afegir el tècnic del Base Gandia.

Carlos Martí va afegir que l’equip “treballarà de forma intensa” durant tota aquesta setmana per a fer front al rival de la setmana vinent. El primer equip del CF Base Gandia es veurà les cares amb el Safor Cf. L’amateur està seté en la taula, a només un punt del sisé classificat, el Benirredrà Cf.