El Real de Gandia adquireix 3 aparells antiofegament

0
534

Els diferents dispositius s’instal·laran als centres educatius per millorar
els primers auxilis

L’Ajuntament de Real de Gandia, s’ha convertit en un dels primers de la comarca de la Safor, a incorporar en els centres educatius del municipi, 3 aparells antiofegament (anti ennuegament), coneguts com LifeVac, amb el objectiu de millorar el procés de primers auxilis a dur a terme en cas de taponament de les vies respiratòries d’una determinada persona.

Per a això, ha realitzat una inversió per a millores sanitàries al CEIP Beato Carmelo,
L’Escola Infantil Municipal i el CAES La nostra Senyora de l’Empar. Aquesta adquisició suposa, segons l’alcalde de Real de Gandia, Gustavo Mascarell «un pas més, en l’aposta política de vetllar, per mesures de prevenció perquè els ciutadans i ciutadanes tinguin una vida més segura».

Cal destacar, que l’Ajuntament del Real, ja compta, a més, amb dos desfibril·ladors; un, el cotxe de la Policia Local i l’altre, a les instal·lacions esportives del camp municipal Joan Peiró.

Ahir mateix, va tenir lloc una jornada formativa sobre el LifeVac a càrrec de Ximo
Joan, coordinador mèdic del CS Beniopa, dirigida a representants de els tres centres educatius. En acabar, l’alcalde, Gustavo Mascarell, va fer lliurament dels 3 dispositius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here