El amateur del Base Gandia cau en el derbi i prepara el partit contra l’Athletic la Vall

0
291
Ivan y Jara, en una jugada.

El Juvenil A guanya al Dénia al Diego Mena (2-6) i el B perd davant el Beniopa al Guillermo Olagüe.

El primer equip del CF Base Gandia va jugar aquest diumenge un derbi local davant del CF Gandia. El partit va arrencar a les 17 hores i els tres punts en joc van ser per al rival del Base, en el partit de Segona Regional. El amateur del Base prepara ja el partit davant l’Athletic la Vall.

Juvenil A del Base, que va guanyar al Dénia.

Aquesta derrota ha suposat un descens en la taula de diverses places, ja que els primers deu llocs estan molt igualats i cada derrota o victòria en el Grup XI fa ballar les posicions.

El partit es va saldar amb un un resultat de 3-0. El CF Base Gandia, per tant, ha caigut tres posicions i ha passat de la quarta a la setena plaça. Tot i això, conserva les seves 22 punts i està a només quatre gols del segon classificat.

Els tres primers de la taula són Orba, amb 27 punts; Xeraco, amb 26, i Bellreguard, amb 26. El tècnic del primer equip, Carles Martí ‘Capi‘ ha lamentat el resultat: «Els jugadors s’han esforçat al màxim però els locals han posat les coses molt difícils».

En qualsevol cas, ha dit que l’equip se centra ja des d’aquest dilluns a preparar el partit de la setmana que, davant l’Athletic la Vall, de Tavernes.

Onze inicial del Base Gandia Financiera.

Martí va recordar el Grup XI està molt igualat: «Tots els equips tenen forces semblants i gairebé tots estan preparats per estar a la part de dalt, cal esforçar-se al màxim».

Qui sí que va obtenir una victòria va ser el Juvenil A a Preferent. Els de David Martí es van desplaçar fins al Diego Mena, on van jugar contra el CD Dénia. Els de Base Gandia van encaixar sis gols. Els gols van ser obra de Pau Soler (3), Álvaro Sanfélix, Ismael Abad i Sergio Peiró.

El tècnic ha dit que el partit va arrencar amb forces igualades, arribant a la fi del primer temps amb un marcador de 1-3. En el segon període el Base Gandia va seguir marcant gols fins a arribar al 1-6, però en els últims minuts, els de la Marina van encaixar un segon gol (2-6).

Martí va destacar que la trobada, tot i el resultat, podia haver-se jugat millor i que potser el seu grup «hauria d’haver estat més sòlids enrere». «Intentarem corregir aquest tipus d’errors», ha conclòs.

El Juvenil B, per la seva banda, es va enfrontar a la UD Beniopa. Els de Gandia van rebre el rival en el Guillermo Olagüe. El partit va acabar amb un resultat de 1-2, a favor dels visitants.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here