La Font trau ajudes perquè tots els xiquets puguen anar a l’escoleta

0
212
Escoleta de La Font.

L’Ajuntament de La Font en Carròs, conscient de les dificultats econòmiques que estan travessant la majoria de les famílies pretén contribuir en el finançament parcial de l’import de la tarifa, de manera que l’escolarització efectiva dels menors de 3 anys puga ser una realitat per a totes les famílies, amb independència de la seua capacitat econòmica.

Tots els usuaris matriculats en el centre que estiguen empadronats en el municipi abans del 31 d’octubre de 2018 i manifesten estar al corrent de les seues obligacions tributàries i de seguretat social seran beneficiaris d’una ajuda segons el nivell o curs en què es troben els alumnes i alumnes.

La sol·licitud haurà de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs fins el dia 14 de desembre de 2018.

Més informació i bases en:

http://www.lafontdencarros.es/va/report/financament-tarifa-escola-infantil-ninos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here