La Font repartirà 3.500 euros per comprar llibres escolars i tauletes entre les famílies

0
156
Llibres de text.

L’Ajuntament de La Font d’en Carròs convoca per al curs acadèmic 2018/2019 ajudes dirigides a l’adquisició de llibres de text i dispositius digitals (tablets) de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior.

La dotació individual total per alumne/curs s’establix com a màxim en 100 euros. Podran sol·licitar estes ajudes els pares, mares i/o tutors d’alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà I Superior sempre que estiguen empadronats en el terme municipal de La Font d’en Carròs amb un mínim d’un any d’antiguitat en el moment de presentació de la sol·licitud.

Per a poder accedir a esta ajuda, les famílies interessades han d’estar empadronades en el terme municipal de la Font d’en Carròs amb un mínim d’un any d’antiguitat.

Els impresos per a sol·licitar les ajudes se poden aconseguir en el propi ajuntament o en la pàgina web oficial de l’ajuntament. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2018. La quantia total de les ajudes a concedir ascendix a un màxim de 3.500 €.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here