Daimús, al màxim d’ocupació amb 15.000 turistes en la platja

1
1990

L’ocupació en el litoral d’aquesta localitat ha sigut durant juliol i agost de més del 95%, però entre el 10 i el 20 d’agost les xifres són del 100%

La platja de Daimús Torna a penjar el cartell de complet un agost més. L’ocupació en el litoral d’aquesta localitat ha sigut durant juliol i agost de més del 95%, però entre el 10 i el 20 d’agost les xifres són del 100%.

Açò vol dir que la platja de Daimús està al complet. “Estan quasi tots els apartaments plens i els locals d’hostaleria i oci estan treballant al màxim”, com va apuntar l’alcalde de Daimús, Javier plans.

El primer edil va recordar que el “èxit de la platja de Daimús es deu a la conjugació d’oci i turisme familiar i, per descomptat, una gran platja”.

“Tot l’any estem treballant per a tenir la platja en el millor estat possible. De fet dediquem part del pressupost municipal a la millora de jardins, voreres i espais d’oci perquè a l’estiu tant als turistes com els veïns de Daimús tinguen unes instal·lacions òptimes“.

D’ací, va dir plans, es deu l’èxit que Daimús té: “Daimús atrau turistes de moltes províncies del centre d’Espanya, com Madrid, Toledo, Segòvia o Salamanca, però també a molts veïns de comarques properes com la Costanera, l’Alcoià o la Vall d’Albaida, que tenen ací la seua segona residència i passen bona part de l’estiu a Daimús”.

D’ací, va afegir el primer edil, que la platja de Daimús estiga aquest cap de setmana omple al complet i hi haja més de 15.000 persones allotjades en tots els seus apartaments.

A més, els locals d’hostaleria estan treballant al 100% al migdia i a la nit, i les gelateries omplen les seues terrasses cada dia, “amb la consegüent Creació d’ocupació que aporta el sector de l’oci i del turisme de Daimús”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here