L’Alcúdia de Crespins oferta un curs de monitor d’activitats de temps lliure

0
523

La matrícula serà únicament per via on-line i tindrà un preu de 125 € per als empadronats en el municipi i de 150 € per a la resta d’alumnes

L’itinerari formatiu començarà el 20 d’octubre i finalitzarà el 2 de febrer i es farà els dissabtes (9:00 a 14:00) i diumenges (16:00 a 21:00)

L’Alcúdia de Crespins ja ha obert el termini d’inscripció per a realitzar el curs de monitor d’activitats de temps lliure educatiu, infantil i juvenil. En la seua primera edició, la regidoria de Joventut encapçalada per Gerard Gimeno, ofereix 35 places i la impartició serà a càrrec de Abast Animació, entitat amb la qual es coordinarà l’àrea que gestiona Gimeno. La formació va dirigida als joves majors de 16 anys i el preu, que s’abonarà al començament del curs, variarà en funció de l’empadronament de la persona interessada. Açò és, per als empadronats a l’Alcúdia de Crespins el curs tindrà un cost de 125 € i per a la resta de persones que desitgen fer-ho, 150 €. La matrícula serà per via telemàtica, però aquells que desitgen obtenir més informació, poden acudir al despatx de regidors, en la primera planta de l’Ajuntament.

El curs, que s’impartirà en la Sala Generalitat de la Biblioteca Municipal de l’Alcúdia de Crespins entre el 20 d’octubre i el 2 de febrer en horari de 9:00 a 14:00 hores els dissabtes i de 16:00 a 21:00 hores els diumenges, és de caràcter oficial, compta amb l’acreditació de l’IVAJ i, a més, s’adapta al nou marc normatiu. Amb la qual cosa els alumnes cursaran tres mòduls lectius i un altre de pràctiques.

El regidor de Joventut en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, ha manifestat que amb aquest tipus de cursos «el que es pretén des de l’ajuntament és afavorir la inserció dels joves en el món laboral». Gimeno també ha explicat que malgrat ser la primera edició del curs, «des de la regidoria de Joventut esperem que tinga bon acolliment, esperem omplir el curs i poder repetir-ho en futures edicions».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here