Nous fanals a Pérez Galdós d’Alzira

0
203
Nous fanals a Pérez Galdós d'Alzira.

La instal·lació de llums, a la segona fase d’obres, dóna forma a la imatge final de la via

Es veu el resultat final d’un dels projectes més importants a la ciutat d’Alzira. El carrer Benito Pérez Galdós ha renovat totalment la seua imatge en unes actuacions que es van dividir en dos fases. Una vegada finalitzades les obres de condicionament d’este carrer, estarà dotat amb jardineres i arbres que donen un aspecte més actual.

A hores d’ara, la Regidoria de Gestió Urbanística ha instal·lat els nous fanals, al segon tram del renovat carrer, que, com ja es van instal·lar en la seua primera fase, a banda d’augmentar la lluminositat, són de disseny modern i de baix consum, ja que són d’il·luminació led.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “A poc a poc, un dels carrers més importants d’Alzira va agafant forma i la seua imatge final amb les actuacions preses. Una nova imatge que dóna a este carrer i a la ciutat un aire de modernitat i sostenibilitat, fent més còmode el trànsit dels ciutadans i ciutadanes. La instal·lació dels fanals és un detall més del gran treball que s’ha fet i continua fent-se als carrers de la ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here